LAZIO - ATALANTA 3:3

VIDEO Atalanta u jednoj akciji promašila tri mrtve šanse pa primila gol

Foto: Screenshot

ATALANTA je u 8. kolu Serie A prosula prednost 3:0 protiv Lazija u Rimu i na kraju osvojila samo bod. Završilo je 3:3

Momčad Gian Paola Gasperinija odigrala je savršeno prvo poluvrijeme u kojem je pomela domaćina 3:0. Atalanta je imala 13, a Lazio samo dva udarca na gol i činilo se da nema nikakve šanse da Rimljani nešto izvuku iz ove utakmice.

Tako je bilo sve do 69. minute kad je Ciro Immobile realizirao kazneni udarac za 1:3, a već u sljedećem napadu Joaquin Correa je smanjio na 2:3. Lazio je svim silama krenuo u napad te ostavio strašno puno prostora u obrani što su gosti nevjerojatnom serijom promašaja propustili kazniti u 89. minuti.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

Josip Iličić povukao je kontru i sjajnom loptom pronašao Alejandra Gomeza. Atalantina desetka sjurila se prema Strakoshi, ali se malo spetljala i promašila čisti zicer. No, lopta je ponovno došla do Gomeza i onda je počelo neshvatljivo poigravanje gostiju ispred Lazijeva gola. Nakon dva kratka dodavanja s Gomezom, De Roon je proslijedio loptu do Malinovskija čiji udarac na putu u gol zaustavlja Luiz Felipe. Odbijena lopta ponovno dolazi do Gomeza koji nalazi Toloija potpuno samog na petercu, ali Brazilac s pet metara nije uspio ugurati loptu u gol.

Lazio se obranio, a u trećoj minuti sudačke nadoknade bod mu je donio Ciro Immobile iz još jednog kaznenog udarca.

Pročitajte više