boks

VIDEO Babić oduševio Engleze: Molim vas da me netko namlati i nokautira. Želim to

Foto: Reuters/Andrew Couldridge

ALEN BABIĆ (8-0) u subotu u londonskoj O2 Areni boksa protiv Erica Moline (28-7) u devetom meču u svojoj profesionalnoj karijeri.

Hrvatski boksač je velika zvijezda u Engleskoj, a uoči borbe održao je press konferenciju na kojoj su bili Molina i njegov promotor Eddie Hearn.

"Slušaj, Eddie. Želim da me netko nokautira", rekao je Babić, nakon čega se Molina počeo smijati.

"Zašto te strah? Želim da me netko pobijedi. Žudim za time. Molim vas, netko, pobijedite me. Želim to, volim to. Želim maknuti tu nulu iz svojeg omjera. Ne sviđa mi se ta nula, ti je uzmi. Jebeš nulu", nastavio je Babić.

Nakon toga je okupljene ponovo podsjetio na težak put koji je imao do statusa profesionalnog boksača.

"Živciraju me te priče 'izgubit ćeš'. Naravno da ću izgubiti, izgubio sam deset tisuća puta u životu. Kad sam imao 28 godina, nisam imao novaca za kruh, tako da se sigurno ne bojim toga da će mi netko uzeti tu nulu. Nokautiraj me, stari, nema problema. Sad me nokautiraj, ajde. Želim to. Jebeno me nokautiraj pa da spavam deset dana. Samo želim da me netko pobijedi, zar je to toliko teško? Samo me istuci. Ako netko to napravi, ja ću mu reći hvala", zaključio je Babić.

Njegove izjave Daily Mail je prenio na naslovnici svojeg portala istaknuvši kako je, ako je za vjerovati hrvatskom boksaču, za njega ovaj meč "win-win" situacija. Snimku s njegovim govorom na Twitteru je podijelio Eddie Hearn sa statusom:

"Morate voljeti Savagea."

 

Pročitajte više