Lige Petice

VIDEO Bayern remizirao s Unionom. Lukavstvo Kimmicha poništilo vodstvo domaćina

Foto: EPA-EFE

AKTUALNI njemački prvak Bayern München i domaćin Union Berlin rezultatom 1:1 podijelili su bodove u njemačkoj metropoli. Izabranici Ursa Fischera i Juliana Nagelsmanna tako su i dalje neporaženi, ali vrh tablice Bundeslige preuzeo je Freiburg koji je s 2:3 bio bolji od Bayer Leverkusena. Union je poveo već u 12. minuti kada je Sheraldo Becker zabio nakon lijepog ubačaja Christophera Trimmela iz slobodnjaka.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ BECKEROV GOL 

Samo tri minute kasnije dogodilo se izjednačenje. Došlo je do velike gužve i više odbijanaca u kaznenom prostoru domaćina, a lopta je na kraju došla do Joshue Kimmicha. Veznjak Bayerna odlučio se za snažan prizemni udarac iskosa u situaciji u kojoj se obično nabacuje te je tako uspio prevariti domaćeg golmana. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KIMMICHOV GOL 

Rezultat se do kraja susreta nije mijenjao, iako je Bayern očekivano imao veliku prednost u postotku posjeda lopte i udaraca prema suparničkim vratima. Za Union Berlin ovo predstavlja još jedan sjajan ulazak u sezonu. Klub koji je 2019. ušao u Bundesligu već je dvije godine u nizu sudionik europskih natjecanja, prošle sezone bili su peti i uskoro ih čeka Europa liga.

 

Pročitajte više