LIGE PETICE

VIDEO Benzema oduševio San Francisco sjajnom akcijom i golom meksičkom velikanu

Screenshot: Twitter

KARIM BENZEMA priključio se Realovim pripremama tek na turneji po Americi, ali kada se konačno pojavio to je uradio s praskom. Nakon sjajne akcije efektno je zabio u San Franciscu na prijateljskoj utakmici (2:2) protiv meksičke Club Americe, rekordera po broju domaćih trofeja te kluba koji je osvojio najviše Liga prvaka Srednje Amerike. 

Benzema je u 22. minuti odlično počeo i završio akciju. Prvo se spustio do centra po loptu i krenuo prema golu kombinirajući s Kroosom. Zatim je prešao na lijevu stranu blizu kaznenog prostora, gdje se duplim pasom s Asensiom izborio za dobru poziciju za šut s lijeve strane.

Od tamo je, s 18 metara od gola iz prve desnicom odlično opalio i neobranjivo pogodio u desni kut. Pred kraj prvog dijela Benzema je izveo još jednu sjajnu akciju. Driblingom u trku prešao je dva igrača te s ruba kaznenog prostora pucao jako blizu gola.

Najbolji Realov igrač, strijelac i asistent tako je pred novu sezonu nastavio u istom stilu kao i staru zbog čega je glavni kandidat za osvajanje ovogodišnje Zlatne lopte. Luka Modrić, zadnji Realov igrač koji je osvojio Zlatnu loptu, igrao je do 45. minute. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ BENZEMINU GOLČINU

Pročitajte više