Poljski izbornik šokirao na presici. Brisao nos u rukav, zijevao i kolutao očima

Foto: Screenshot

REPREZENTACIJA Poljske večeras u 20:45 gostuje u Albaniji u susretu 6. kola skupine E kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Momčad Fernanda Santosa nakon četiri odigrane utakmice drži treće mjesto u skupini s bodom manje od Albanije i dva manje od vodeće Češke.

Portugalac na klupi Poljske na meti je velikih kritika poljske javnosti zbog slabih izvedbi reprezentacije koja je u četvrtak uz puno muke svladala Farske otoke 2:0, a u Albaniji mora ostvariti pozitivan rezultat ako si ne želi zakomplicirati borbu za Europsko prvenstvo.

Nevjerojatno ponašanje izbornika

Santos je u oči utakmice u Tirani održao press konferenciju na kojoj je bio vidno nervozan, ali je pokazao i puno nepoštovanja prema svima prisutnima. Portugalac se meškoljio i kolutao očima dok je prevoditeljica detaljno prevodila što je rekao, a nekoliko puta je od glasnogovornika saveza zatražio da sve skupa skrati.

U jednom trenutku je obrisao nos u rukav majice te je nekoliko puta pokazivao na sat i s negodovanjem gledao prema prevoditeljici. Santos je navodno pred otkazom pa su poljski mediji njegovo ponašanje protumačili kao da ga više nije briga ni za što.

Pročitajte više