VIDEO Branič Rijeke na utakmici bez gledatelja zabio još jednu golčinu

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

RIJEKA je pobijedila Domžale 6:0 u prijateljskoj utakmici odigranoj u petak na Rujevici bez gledatelja. Franjo Ivanović bio je dvostruki strijelac za momčad trenera Željka Sopića. Riječki napadač zabijao je u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena te u 57. minuti, dok su po jedan dodali Niko Janković u 15., Jorge Obregon u 43., Niko Galešić u 74. i Mirko Marić u 78. minuti.

Najljepši potez na utakmici izveo je Galešić, koji je u drugom poluvremenu postigao fantastičan gol iz slobodnog udarca. Snimku pogledajte OVDJE. Podsjetimo, riječki stoper je ove sezone postigao već pet pogodaka u službenim utakmicama. Rijeci je protiv Rudeša (1:0) golom iz slobodnog udarca donio prolaz u polufinale SuperSport Hrvatskog kupa, dok je protiv Slaven Belupa (1:0) u devetom kolu SHNL-a pretrčao cijeli teren i zabio.

Prema podacima Transfermarkta, 22-godišnji Galešić rođen je u Berlinu te ima dvojno, njemačko-hrvatsko državljanstvo. Nastupao je za mlade uzraste Herthe, a u Rijeci je od 2019. godine. Prvu polovicu 2022. proveo je na posudbi u Hrvatskom dragovoljcu. Ove sezone upisao je 26 nastupa za Sopićev sastav, koji se nalazi na vrhu SuperSport HNL-a te vodi borbu za titulu s Hajdukom i Dinamom.

Pročitajte više