VIDEO Brazilac ugrizao protivnika i dobio ekspresni otkaz iz UFC-a

Foto: Screenshot/SK

U LAS VEGASU je održan UFC Fight night pod nazivom "UFC Vegas 89" čija je naslovna borba bila u kategoriji muha (od 52 do 61 kg) između bivše svjetske prvakinje u kategoriji slamka (od 48 do 52 kg) Rose Namajunas i Amande Ribas. Bivša UFC prvakinja je slavila jednoglasnom odlukom  (49:46, 49:46, 48:47) nakon pet rundi i tako prekinula niz od dva uzastopna poraza.

Ipak, priča večeri nam dolazi s "undercarda" ovog događaja. Brazilski borac Igor Severino debitirao je u najboljoj svjetskoj MMA organizaciji protiv sunarodnjaka Andrea Lime i izgubio borbu na nevjerojatan način. Diskvalificiran je u drugoj rundi nakon što je u klinču za ruku ugrizao svog suparnika. Neobjašnjiv i nenormalan potez Severina odmah je prekidom sankcionirao sudac dvoboja Chris Tognoni, a predsjednik UFC-a odmah je Brazilcu uručio otkaz ugovora.

Vjerojatno najbrži otkaz u povijesti UFC-a

“Ako ste frustrirani i želite izlaz iz borbe postoji mnogo načina kako to možete napraviti, ali najgore što možete napraviti je ugristi svog protivnika. Sada će Severino dobiti otkaz i izgubiti najbolju priliku u svom životu”, rekao je predsjednik organizacije Dana White.

Severino je do dolaska u UFC bio neporažen u sedam dosadašnjih nastupa, a video njegovog nevjerojatnog poteza koji ga je koštao ugovora u najboljoj svjetskoj MMA organizaciji možete pogledati OVDJE.

Pročitajte više