LOKOMOTIVA - HAJDUK 3:2

VIDEO Caktaš nagazio suigrače: Neki bi se trebali zapitati za koji klub igraju

Foto: Pixsell

HAJDUK je sinoć u 30. kolu HNL-a izgubio od Lokomotive 3:2 nakon što je vodio 2:0.

Splićani su vodili 2:0 golovima Mije Caktaša u 3. minuti te u 36. minuti iz penala. No Lokomotiva je smanjila u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena preko Kolingera da bi golovima Tucija u 66. i Petraka u 97. minuti došla do velike pobjede.

Momčad Gorana Tomića sad je na drugom mjestu HNL-a, a Hajduk je pao na peto. Tudorova momčad je u prvom poluvremenu bila odlična, ali je u nastavku igrala bunker ispod svakog nivoa i potpuno zasluženo izgubila.

Posebno ogorčen bio je kapetan Mijo Caktaš koji je izjavama nakon utakmice otvoreno kritizirao suigrače.

"Prvo poluvrijeme smo odigrali stvarno dobro i šteta je da nismo zabili još koji gol. Nedopustivo je da u prvom poluvremenu u zadnjoj minuti primimo gol i odmah se uvuče panika. Razočaran sam. Nema veze što je Hajduk zadnjih godina u svakakvim problemima, ali to je veliki klub. Iskreno, moram reći da bi se pojedini igrači trebali zapitati za koji klub igraju. Nedopustivo je da vodiš 2:0 i izgubiš. Mladi jesu perspektivni i budućnost su kluba, ali kod njih se vidi nedostatak iskustva i mirnoće. Kao kapetan preuzimam odgovornost u ime cijele ekipe i vjerujem da ćemo do petka skupiti snage", rekao je Caktaš za Hajdukovu službenu stranicu.

Splićani u sljedećem kolu dočekuju Slaven na Poljudu. Nakon toga idu na teško gostovanje u Goricu pa im dolazi Osijek, a 12. srpnja na rasporedu je derbi na Maksimiru.

Pročitajte više