Video: Čudesni oporavak Eduarda, hrvatski napadač bez ikakvih problema već udara loptu

KOLIKO se dobro, pa čak i čudesno, oporavlja hrvatski napadač Eduardo da Silva pokazuje najnoviji video prilog brazilske TV  Globo postaje koji prikazuje Dudua u procesu rehabilitacije.

Eduardo bez ikakvih problema hoda bez štaka, izvodi vježbe za noge na spravama u teretani, vozi bicikl, a što je gotovo nevjerojatno, ozlijeđenom nogom udara loptu u posebnoj vježbi prilikom koje stoji na trampolinu.

"Jako sam iznenađen brzinom i načinom na koji se oporavljam. Arsenal se nadao da ću se treninzima vratiti negdje u prosincu, ali me doktori uvjeravaju da će to biti već u srpnju ili najkasnije u kolovozu", rekao je Dudu u razgovoru tijekom priloga.

"Mislim da će Hrvatska i bez mene napraviti odličan rezultat na Euru jer imamo momčad koja je uz Francusku, Italiju i Španjolsku najjača u Austriji i Švicarskoj", dodao je Dudu rekavši da mu je najveća frustracija što neće biti sa svojim suigračima u Austriji.

50 posto Arsenalovih navijača hoće još jednog napadača

Unatoč čudesnom oporavku našeg napadača koji bi po nekim prognozama mogao zaigrati već u prvom dijelu sljedeće sezone Premiershipa, gotovo 50 posto Arsenalovih navijača smatra da Arsene Wenger treba kupiti još jednog napadača. U anketi na jednoj od web stranica posvećenom navijačima Topnika, 51 posto posjetitelja smatra da Arsenalu nije potreban novi napadač, dok 49 posto smatra da bi, unatoč Eduardovom povratku, Wenger trebao dodatno pojačati svoj napad.

M.P.
Foto: Screenshot

Pročitajte više