Potpisao i Ćorić: Dinamo produžio ugovore s najvećim talentima

Foto: Screenshot

DINAMO je danas i službeno potvrdio potpisivanje novih ugovora sa šest igrača, čime se aktualni hrvatski prvak u potpunosti fokusirao na budućnost. Glavni direktor kluba Tomislav Svetina otvorio je pressicu u Plavom salonu, a pored njega su sjedjeli Dominik Livaković, Davor Lovren, Nikola Moro, Ante Ćorić, Borna Sosa i Filip Benković. 

"Šest naših mladih igrača, šest reprezentativaca različitih selekcija Hrvatske, budućnost Dinama i Hrvatske, s njima smo potpisali nove ugovore na pet godina, a tu je Šemper koji je trenutačno u drugom klubu Dakle, do 2022. godine ovo su sve igrači Dinama i vjerujemo da je ovo povijesni dan za sve nas. Jer, ovo su igrači koji će u budućnosti biti nositelji i u čijim ćemo igrama uživati ne samo u Dinamu i Hrvatskoj, već i diljem Europe. Tu su igrači koji pokrivaju sve pozicije, od golmana do napadača i mogu reći da smo ponosni na našu školu", rekao je Svetina.

 
Nakon direktora igrači su kratko s novinarima podijelili vlastite impresije, pa je krenuo Ćorić, koji je prije nekoliko mjeseci prijetio odlaskom nakon što je izbačen iz momčadi uoči susreta protiv Juventusa u Maksimiru. Međutim, sada je sve drukčije...
 
"Osjećam se ponosnim, jer klub cijeni moj rad, vjeruje u mene i moram još bolje raditi u budućnosti".
 
Zatim se obratio Sosa...
 
 "Ovo je samo dokaz da klub jako vjeruje u mene i učinit ću sve da pokažem svoju kvalitetu iz utakmice u utakmicu. Jako sam sretan zbog novog ugovora", rekao je, nakon čega je došao red na ozlijeđenog Benkovića.
 
"Doma sam u Zagrebu, u najboljem klubu. Sve je kako treba i nadam se da ću napredovati još više te postati bolji igrač. Također, nadam se da ću brzo zaliječiti ozljedu i vratiti se na teren".
 
Moro je izrazio veliko zadovoljstvo novim ugovorom...
 
"Zadovoljan sam. Iako nisam iz Zagreba, iako sam pola djetinjstva proveo u Solinu i Splitu, moram reći da Dinamo ima posebnu emociju i to ću pokušati dokazati na svakoj utakmici u kojoj dobijem priliku".
 
A, mlađi brat Dejana Lovrena rekao je kako mu je Dinamo sve...
 
"Hvala klubu na povjerenju. Nastojat ću opravdati to u budućnosti. Dinamo mi je sve, ne mogu bez njega i jako sam sretan", kazao je Davor, a zaključio je Livaković jednom željom.
 
"Nadam se da će ubrzo doći moj prvi naslov prvaka s Dinamom, te da ću uzvratiti klubu na povjerenju".
 

Pročitajte više