VIDEO Dončić zbog udarca izašao iz igre uoči SP-a pa Sloveniji otpala druga zvijezda?

Foto: Profimedia

GRČKA je pobijedila Sloveniju 88:77 u Ateni u pripremnoj utakmici uoči košarkaškog Svjetskog prvenstva, koje će krajem kolovoza početi u Japanu, Indoneziji i na Filipinima. Bila je to druga utakmica ovih reprezentacija u razmaku od tri dana. Grci su u prvoj, odigranoj u Ljubljani, slavili 98:91.

Luka Dončić zabrinuo je slovenske navijače jer se ozlijedio u borbi s grčkim centrom Georgiosom Papagiannisom. Zvijezda Dallas Mavericksa krajem prvog poluvremena napustila je parket i nije se vraćala do kraja utakmice zbog problema s lijevim koljenom, no potvrđeno je kako je slovenska reprezentacija tako odlučila zbog predostrožnosti.

Dončić će, dakle, biti spreman za Svjetsko prvenstvo, na kojem je Slovenija u skupini sa Zelenortskom Republikom, Gruzijom i Venezuelom. Dončić je do tog trenutka ubacio 18 poena, dok je grčki sastav s istim brojem poena predvodio Konstantinos Mitoglou.

Čančar iznesen s terena

Veća briga za Sloveniju je moguće teška ozljeda Vlatka Čančara, centra Denver Nuggetsa. Čančar se u posljednjoj četvrtini uhvatio za lijevo koljeno pri doskoku te su ga morali iznijeti s terena. Slovenska reprezentacija najavila je liječnički pregled svojeg igrača, nakon čega će biti poznato što se dogodilo.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO SU ČANČARA IZNIJELI S TERENA

Pročitajte više