VIDEO Džanan Musa slomio Barcelonu u produžetku, Hezonja tricom izazvao delirij

Foto: EPA-EFE

REAL MADRID sinoć je u 21. kolu Eurolige nakon produžetka pobijedio Barcelonu 91:86. Košarkaški El Clasico ujedno je bio i utakmica za prvo mjesto na ljestvici, koje je sada pripalo Madriđanima s omjerom 14-7, dok je Barcelona četvrta s 13-8. Junak Realove pobjede bio je Džanan Musa. Reprezentativac BiH nije bio najbolji strijelac utakmice, ali zabijao je kad je najviše trebalo. Devet od svojih 18 poena postigao je u produžetku, koji je Real dobio 18:13.

Barcelona je tijekom cijele utakmice pomalo povećavala vodstvo, koje je nakon tri četvrtine iznosilo devet poena, ali Real se u posljednjem periodu vratio i u produžetku došao do vrijedne pobjede u borbi za vrh Eurolige.

Hezonjina trica prelomila utakmicu

Najbolji strijelac Reala bio je Gabriel Deck s 23 poena, Sergio Llull zabio je 19, a Mario Hezonja zaustavio se na sedam, ali među njima je bila i trica kojom je Real u produžetku otišao na plus devet i definitivno prelomio utakmicu, što je izazvalo delirij u dvorani. Najefikasniji u Barceloni bio je najskuplji košarkaš Europe Nikola Mirotić sa 17 poena.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ HEZONJINU TRICU

Pročitajte više