VIDEO Fantastičan gol Nikole Katića, komentatori u nevjerici: "U la la, kakav volej!"

Screenshot: YouTube

U SUSRETU 16. kola švicarskog nogometnog prvenstva Zürich je pobijedio Servette 4:1, a drugi gol za domaći sastav zabio je hrvatski nogometaš Nikola Katić, koji je prošle sezone bio na posudbi u Hajduku. Prekrasno je pogodio loptu iz voleja sa 16 metara, a jedan od komentatora na švicarskoj televiziji je vikao "Predivno! Kakav volej!", dok je drugi samo dobacivao: "U la la..."

VIDEO: Arena Sport

Junak susreta bio je Aiyegun Tosin koji je postigao tri gola (31, 62, 86), a među strijelce se upisao i Katić, u 50. minuti. Za goste je zabio Miroslav Stevanović u 88. minuti. Katić, koji je u Zürich stigao ovoga ljeta iz Rangersa potpisavši ugovor do ljeta 2025. godine, igrao je cijeli susret, dok Ivan Santini nije nastupio.

Bila je to tek druga pobjeda ove sezone za aktualnog švicarskog prvaka koji se i dalje nalazi na začelju ljestvice. Usprkos ovoj pobjedi Zürich se nalazi na zadnjem mjestu ljestvice švicarskog prvenstva s 12 bodova, četiri manje od zone spasa. Servette je na drugom mjestu s 25 bodova, sedam manje od vodećih Young Boysa.

 

Pročitajte više