VIDEO Gol za delirij na Poljudu. Hajduk je zabio Dinamu u tri poteza

Foto: Zvonimir Barišin/PIXSELL

HAJDUK je u 10. kolu SuperSport HNL-a u derbiju na Poljudu pobijedio Dinamo 1:0. Jedini gol za važan trijumf, kojim se Hajduk odlijepio na prvom mjestu na pet bodova više od Dinama, zabio je Emir Sahiti u 59. minuti nakon krasne akcije Splićana u tri poteza. 

Golman Ivan Lučić je ispucao, novi ofenzivac Aleksandar Trajkovski na centru lijepo glavom prebacio prema naprijed za Emira Sahitija, koji je u trku zabio za delirij na krcatom Poljudu. Hajdukova akcija za pobjednički gol bila je atraktivna, brza i precizna, ali mora se istaknuti i da je kompletna obrana Dinama očajno reagirala.

Boško Šutalo je na skoku otišao u prazno, a Sadegh Moharrami samo čekao i gledao kako Sahiti prima loptu, sprinta i zabija. Dinamov golman Ivan Nevistić nastavio je s lošim obranama golova i velikih prilika, a kod Hajdukove akcije za gol reagirao je smušeno. Prvo je izašao, pa se onda loše pozicionirao te mlako reagirao kod šuta.

 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Pročitajte više