VIDEO Goran o novom meču s Rafterom: Sve nas boli, stari smo, spori i ružni

Foto: Getty Images/Guliver Image

GORAN IVANIŠEVIĆ i Patrick Rafter igrat će egzibicijski meč na ovogodišnjem 30. izdanju ATP turnira u Umagu.

Bit će to repriza legendarnog finala Wimbledona iz 2001. kad je Ivanišević u četvrtom pokušaju konačno osvojio slavni turnir. Goran je i prijašnjih godina dovodio bivše velike tenisače pa s njima igrao revijalne mečeve, no ovo je do sada sigurno najveće ime.

"Puno je vremena prošlo, 18 godina, i sigurno nećemo igrati tako dugo kao u tom finalu. Osim toga, nitko nas više ne želi gledati duže od sat vremena. Sve nas boli, stari smo, spori smo i ružni, ali ipak je to velika stvar za turnir. Nije mogla bolja osoba doći u Umag za tridesetu obljetnicu turnira", rekao je u svojem stilu Goran nakon press konferencije uoči turnira koji će se igrati u srpnju ove godine.

"To mi je ispunjenje sna. Jedva čekam da napokon u Hrvatskoj još jednom odigram taj meč. Veliko hvala Patricku koji će samo zbog mene doći iz Australije", dodao je Goran, a organizatori turnira prenijeli su i Rafterove izjave:

"Goran je moj veliki prijatelj i jako se veselim dolasku u Hrvatsku, među njegove navijače. Godinama pokušavamo uskladiti rasporede kako bi došao kod njega u Hrvatsku i upoznao ljepote te zemlje i umaški turnir koji svi na Touru hvale", rekao je Australac.

Pročitajte više