VIDEO Guardiola divlja zbog dosuđenog penala, a Hodgson ga gleda i umire od smijeha

Foto: Screenshot

NOGOMETAŠI Manchester Cityja nastavili su s lošim igrama i rezultatima u engleskoj Premier ligi. Na domaćem terenu su odigrali tek 2:2 protiv Crystal Palacea u 17. kolu.

Imao je Manchester City otvoren put prema tri boda jer je vodio 2:0 golovima Grealisha u 24. i Lewisa u 54. minuti. Dva gola prednosti aktualni prvak je imao sve do 76. minute, kada su krenuli problemi po domaćina.

Tada je prvo na 1:2 smanjio Mateta, a u sudačkoj nadoknadi je Foden skrivio jedanaesterac na spomenutom Mateti, dok je Olise bio miran i precizan s bijele točke te je postavio konačnih 2:2. U posljednjih šest ligaških utakmica City je pobijedio samo jednom. Čak je četiri puta remizirao i jednom izgubio. Ovo je bio prvi put od prosinca 2016. da na svojem stadionu City nije dobio tri utakmice u nizu.

Posebno je zanimljiv detalj s kraja utakmice, nakon što je dosuđen kazneni udarac za Crystal Palace. Guardiola je u tom trenutku u potpunosti izgubio kontrolu i počeo je divljati, dok je u istom trenutku trener Palacea, legendarni Roy Hodgson, umirao od smijeha gledajući Katalonca. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO. 

Pročitajte više