VIDEO Gubi se u svlačionicu! Ne, čekaj, vrati se... E, tako, sad možeš ići

Foto: screenshot

URNEBESNU situaciju vidjeli su gledatelji na utakmici poljske lige između varšavske Legije i Cracovije.

Gosti su iznenadili pobjedom 2:0, pa Legija ne samo da nije uspjela iskoristiti kiks vodeće Lechije (0:0 kod Korone), nego sad za njom kasni četiri boda.
Cracoviji je definitivno pomoglo to što su od 75. minute igrali s čovjekom više nakon isključenja Williama Remyja, oko kojeg je nastala prava zavrzlama.

Sudac je prvo Remyju pokazao žuti karton zbog starta koji se mogao okarakterizirati kao simuliranje, a to je očito naživciralo Francuza, koji je svoju žrtvu zatim i nagazio.

Taj detalj sudac isprva očito nije primijetio, ali je na znak pomoćnika odlučio iskoristiti VAR, koji mu je pak otkrio što se točno dogodilo.

Remy je već bio na putu prema svlačionici kad su ga pozvali da se vrati na teren. On je pomislio kako je sudac poništio žuti karton te da će moći nastaviti igru, no ekspresno je doživio novo razočaranje. Sudac je uistinu povukao drugi žuti karton, ali nakon toga mu je pokazao - izravni crveni. Remy se tako vratio na teren samo da bi se istog trena ponovno okrenuo i nastavio prema svlačionici.

Iako je trenutačna posljedica bila ista, odnosno Legia je ostala s 10 igrača na travnjaku, sudac je opravdano izveo cijeli ovaj šou jer bi Remy za dva žuta dobio jednu utakmicu suspenzije, a zbog izravnog crvenog će morati dulje biti na prisilnom odmoru.

Pročitajte više