VIDEO Heroj Rijeke je hat-trickom srušio Osijek na Rujevici

Foto: Damir Skomrlj/CROPIX

RIJEKA je u sjajnoj utakmici na rasprodanoj Rujevici pobijedila Osijek 3:0 u 26. kolu SuperSport HNL-a. Najbolji igrač utakmice bio je riječki veznjak Veldin Hodža jer je postigao hat-trick za slavlje sastava trenera Željka Sopića. Rijeka je time došla na 56 bodova te je ponovno preuzela vrh SHNL-a s bodom više od Hajduka.

Hodža je svoj prvi pogodak postigao u 21. minuti utakmice nakon krasne kombinacije Rijeke kada ga je Toni Fruk gurnuo u odličnu situaciju, a veznjak pogodio prizemnim udarcem u suprotni kut vrata Osijeka. Jedva da se krenulo s centra, a Hodža je zabio svoj drugi gol na utakmici. Nakon oduzete lopte u sredini, Mirko Marić se lijepo izvukao na lijevu stranu i uputio sjajan centaršut na peterac gdje Hodža ulazi u pravi trenutak i povećava vodstvo. Treći gol je bio posebno lijep jer je u 63. minuti, ponovno na asistenciju Fruka, krasno potkopao loptu preko istrčalog vratara Marka Malenice i utakmica je bila efektivno gotova.

 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Pročitajte više