Video - Hrvatska ostala i bez Jurića: "Samo još da nam se ne dogodi nešto s avionom"

NAKON što je Hrvatska za susret s Engleskom ostala bez Pletikose pa onda i Modrića te Vedrana Ćorluka, sada se Bilić našao u novim problemima.

Naime, na jučerašnjem treningu ozlijedio se i veznjak Genoe Ivan Jurić, koji je po nekim procjenama figurirao kao prvotimac u srednjem redu uz Ognjena Vukojević.

"Nažalost, neću moći igrati na Wembleyu. Na treningu sam u jednom duelu ozlijedio koljeno i nema šanse da nastupim sutra navečer", rekao je Jurić jutros na aerodromu prije puta u London.

"Ne treba nam dodatna motivacija za Wembley"

Ozljedu Jurića sarkastično je prokomentirao Joe Šimunić: "Nevjerojatno, samo da nam se ne dogodi još nešto s avionom. Samo nam ta nesreća još nedostaje".

Stup obrane reprezentacije je itekako svjestan što ga očekuje protiv Engleske: "Vrlo dobro znamo što je Engleska i što možemo očekivati na njihovom nacionalnom stadionu. Ne treba nam dodatna motivacija kad idemo na Wembley."

Vukojević: S bodom na Wembleyu bio bi zadovoljan

Defenzivni veznjak Ognjen Vukojević istaknuo je, pak, kako svaki igrač koji istrči na Wembleyu mora dati barem 20 do 30 posto više od svojih mogućnosti "kako bi tamo uzeli bod ili bodove".

"Ja bih s bodom bio zadovoljan", dodao je Vukojević.

Ogi također ne vjeruje u to da će Bjelorusija pustiti Ukrajini: "Ne vjerujem u njihov dogovor. Vjerujem u sport u fair-play i mislim da će biti tvrdo ako Bjelorusi ponove igru iz Zagreba."

Pročitajte više