Video: I Pokrajac se vratio u Zagreb: Uskraćen sam od domaćeg suca!

U ISTOM zrakoplovu kao i Cro Cop, iz Australije se vratio i Igor Pokrajac koji je pretrpio svoj drugi uzastopni poraz u najjačoj svjetskoj MMA organizaciji.

> Tamburaši dočekali Cro Copa na Plesu: U kavez ću ponovno već početkom travnja!

No Pokrajac niti ovaj put nije razočarao. Dapače, bivši Filipovićev sparing partner bio je vrlo blizu pobjede protiv jako dobrog Novozelanđanina Jamesa Te Hune. Dojam je da je i sudac bio priklonjeniji "domaćem" borcu kada je odlučio prekinuti borbu.

"Bio sam maksimalno spreman i jako motiviran. Pripremao sam se sa svojim trenerom Babićem i dečkima iz Black Dragon Alliancea Zagreb kojima se zahvaljujem. Odradio sam odličnu borbu, napadao sam, bio sam agresivan. Smatram da sam bio uskraćen od domaćeg suca kojem je to bilo prvo suđenje u UFC-u. Evidentno je da je borba prekinuta bez potrebe. Nisam bio uzdrman niti u jednom trenutku. Pokazao sam prstom da sam dobro, no on je odmah prekinuo bez razloga", objasnio je Pokrajac za Index uzroke svog poraza dodavši da ovime ne završava njegova UFC karijera.

"Naravno da sam razočaran, krvavo sam trenirao i ne mogu prežaliti za izgubljenim mečem. No obećana mi je i sljedeća borba. Ljudi iz UFC-a su mi čestitali na prikazanom i rekli da me žele ponovno vidjeti. Borba je okrarakterizirana kao borba večeri, kao da je bila na 'main cardu'. Sad ću se malo odmoriti, a zatim početi s pripremama za meč koji bi se trebao dogoditi kroz četiri ili pet mjeseci", zaključio je hrvatski borac.

Pročitajte više