LIGE PETICE

VIDEO Igrač Milana vrijeđao Gattusa, Rino poručio: "Riješit ću to na svoj način"

Foto: EPA-EFE

MILAN je sinoć u zadnjoj utakmici 35. kola Serie A kod kuće svladao Bolognu 2:1, a susret je obilježio incident kada je trener milanske ekipe Gennaro Gattuso pozvao Tiemouea Bakayoka na zagrijavanje s klupe.

Ovaj je to odbio, a i pritom mu poručio da odje*e, što se vidi i na videu OVDJE.

Gattuso mu je rekao da će o tome kasnije pričati, a nakon susreta je novinarima objasnio o čemu se točno radi.

"Igrači su ljutiti na mene jer sam ih držao daleko od njihovih obitelji pet dana kako bismo se pripremili za ovaj meč. Rekao sam im da taj bijes pretvore u pozitivnu energiju za ovu utakmicu i mislim da su to na kraju i napravili", rekao je Gattuso pa nastavio:

"Što se Bakayoka tiče, sve ono što se dogodi ostaje u našoj svlačionici. Rekao sam mu da se spremi, a njemu je trebalo dulje nego inače i zbog toga sam pozvao Josea Maurija na zagrijavanje. Mi nosimo dres velikog kluba i to nam mora biti jasno. Čekao sam sedam ili osam minuta, a on nije ustajao. Sve je u poštovanju i vidjet ćemo kako ćemo riješiti takve stvari."

Temperamentni Rino potom je rekao da mu igrači mogu reći što god žele, ali uz jedan uvjet.

"Sve dok ne kvare atmosferu u ekipi i poštovanje prema ovom dresu. Imamo sada prioritet i na kraju sezone ćemo vidjeti gdje smo i što smo. Ja ću to riješiti na svoj način u svlačionici i to ne mogu napraviti ispred kamera. Sada smo fokusirani na utakmice i to je sve što vam mogu reći."

Bakayoko je na posudbi u Milanu iz Chelseaja i u Italiji je pokazao kvalitetu zbog koje je londonski klub platio Monacu visoku odštetu za njega. U prošlosti je rekao da želi ostati u Milanu, ali nakon jučerašnjeg incidenta ostaje vidjeti hoće li ga talijanski klub htjeti otkupiti.

Talijanski mediji već dulje pišu da će njegov ugovor otkupiti ako izbore nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone. Do kraja prvenstva ostale su još tri utakmice, a Milan ima tri boda manje od Atalante, ekipe koja drži četvrto mjesto, posljednje koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više