VIDEO Igrač s klupe dobio crveni karton. Gattuso se nasmijao, a onda se sudac okrenuo

Screenshot

VALENCIA je u vrlo žustroj utakmici na gostovanju svladala Osasunu 2:1 u osmom kolu La Lige. Za pobjedu su zaslužni strijelci Justin Kluivert i Mouctar Diakhaby, dok je poraz domaćih ublažio Darko Brašanac. Sudac Miguel Ortiz je, pak, imao pune ruke posla.

Naime, podijelio je čak 12 kartona, od kojih su dva bila izravna crvena nogometašima Osasune, dok je dva žuta dobio strijelac Diakhaby. I to ne na uobičajen način. Diakhaby je prvi žuti karton dobio u 84. minuti, a dvije minute kasnije trener Valencije Gennaro Gattuso izvadio ga je iz igre.

Diakhaby s klupe dobio crveni karton. Gattuso poludio

Nezadovoljni Gvinejac s klupe je prigovarao sucima pa mu je sudac dodijelio i drugi žuti karton. Izgledalo je kao da će temperamentni Gattuso tu odluku primiti smireno te se samo nasmijao dok je Ortiz pokazivao crveni karton.

Ipak, kad je sudac okrenuo leđa, Gattuso se pun bijesa zatrčao prema Diakhabyju. Nogom je udario spremnik za osvježavajuće napitke, a zatim je očitao bukvicu Diakhabyju. Ostali nogometaši njihovu su raspravu samo gledali u čudu. 

VIDEO: Arena Sport

Pročitajte više