izrael

VIDEO Suca spriječili da pregleda snimku. Naguravali ga i polili vodom

Foto: Screenshot

MACCABI iz Tel-Aviva je u dramatičnom finalu izraelskoga kupa pobijedio gradskog rivala Hapoel 2:1 nakon produžetka. 

Hapoel je vodio od 31. minute golom Altmana, a produžetak favoriziranom Maccabiju osigurao je Cohen 17 minuta prije kraja. Maccabi je do preokreta došao golom Hernandeza u 96. minuti, ali potpuni kaos nastao je u 117. minuti.

Ayzen je zabio gol za 2:2 na oduševljenje tisuća navijača na stadionu, no dok je trajalo Hapoelovo slavlje, sudac je signalizirao da će provjeriti snimku zbog navodnog prekršaja na centru u začetku akcije.

Kad su vidjeli da sudac ide prema monitoru, igrači Hapoela potpuno su izgubili živce. Jedan od njih je u naletu bijesa razbio bočicu s vodom i pritom polio suca pred kojeg su uskoro stali svi igrači i ljudi s Hapoelove klupe, predvođeni trenerom.

Zapriječili su mu put do monitora, a nakon nekoliko trenutaka su se povukli i dopustili sucu da pogleda snimku, nakon čega je Hapoelov gol poništen zbog visoko podignute noge.

Kad je sudac signalizirao da je gol poništen, opet su ga opkolili igrači i treneri Hapoela i počeli ga čak i naguravati. Sudac je sve stoički podnio, pokazao je dva crvena kartona i nekako završio utakmicu nakon osam minuta nadoknade.

Maccabiju je to bio 24. naslov u kupu, a Hapoel na bilo kakav trofej čeka već devet godina.

Pročitajte više