PLAYOFF

VIDEO Kaos u Sixersima: Izgubili od Brooklyna, igrači na klupi gledali u mobitel

Foto: Screenshot

KOŠARKAŠI Brooklyn Netsa napravili su veliko iznenađenje nakon što su u gostima pobijedili Philaldelphia 76erse 111:102 i poveli 1:0 u prvoj rundi doigravanja Istoka.

Sixersi, koji su bili veliki favoriti u ovom susretu, vodili su samo u prvoj četvrtini da bi gosti do kraja bez ikakvih problema kontrolirali utakmicu. Imali su i 17 koševa prednosti i na krilima D'Angela Russella (26 koševa, tri skoka, četiri asistencije) došli do važne pobjede.

Ključnu ulogu odigrali su igrači s klupe Netsa koji su zajedno zabili 59 koševa, a Sixersima nije pomogla ni sjajna partija Jimmyja Butlera. On je zabio 36 koševa uz devet skokova, Embiid je dodao 22, ali su njih dvojica zajedno promašili čak 20 šuteva.

Navijače Philadelphije, ali i trenera Bretta Browna, razbjesnili su Amir Johnson i Joel Embiid koji su u 5. minuti zadnje četvrtine, dok je Brooklyn vodio 16 koševa razlike, gledali u Johnsonov mobitel. 

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

"Takvo ponašanje apsolutno je nedopustivo i to ćemo riješiti interno", rekao je nakon utakmice trener Philadelphije Brett Brown.

Joel Embiid je kasnije pokušavao opravdati sebe i suigrača.

"Amirova kći je jako bolesna pa je samo želio provjeriti njezino zdravstveno stanje", objasnio je Embiid.

Pročitajte više