VIDEO Klopp je znao što će objaviti: Zbog Lovrena odbio pričati sa Sunovim novinarom

Foto: Getty Images / Guliver Image

JURGEN KLOPP na konferenciji za medije po čudesnoj pobjedi 4:0 protiv Barcelone u subotu, odbio je razgovarati s novinarom engleskog tabloida The Suna, a sad je konačno poznat i razlog. Naime, učinio je to jer je znao kako će taj list objaviti priču o bračnim problemima kapetana Dejana Lovrena.

Sun je u nedjelju objavio priču kako je Lovren propustio Euro jer ga je supruga Anita varala, a Klopp je, očito znajući što će se dogoditi, odbio odgovoriti na pitanje novinara The Suna.

"Vi radite za Sun?," prekinuo je novinara spornog tabloida prije nego što je ovaj uopće postavio pitanje vezano za pobjedu protiv Barcelone.

"Ne želim s vama pričat zbog priče koju ćete objaviti o jednom igraču moje momčadi," odbrusio mu je njemački menadžer ne otkrivši kako je riječ o Lovrenu.



Stao uz svog igrača


The Sun se uopće ne prodaje u Liverpoolu nakon što je sramotno optužio Liverpoolove navijače za nesreću na Hillsboroughu, umjesto policije kojoj je dokazana krivnja. Iako su mnogi smatrali kako je zbog toga uručio odbijenicu Sunovom novinaru, Klopp je zapravo to učinio zbog priče koja je jučer objavljena o privatnom životu hrvatskog braniča i kapetana Liverpoola.

Sun je u nedjelju otkrio detalje Lovrenovog bračnog brodoloma, te objavio njezinu fotografiju u ljubavnikovom naručju. Klopp je, čini se, od Lovrena doznao što će se dogoditi prije nego je priča objavljena i zato je uskratio svoje riječi britanskom novinaru.
 

Pročitajte više