KUP

VIDEO Komičar najavio Hajdukovu utakmicu u Kupu: Sucu sam prodao odojke

Screenshot: Facebook

HAJDUK će u srijedu 12. listopada u 15:30 u prvom kolu SuperSport Hrvatskog kupa igrati protiv Tehničara u Cvetkovcu, mjestu pokraj Koprivnice. Aktualni osvajač Županijskog kupa Koprivničko-križevačke županije ujedno je trenutno vodeća momčad Četvrte NL Bjelovar - Koprivnica - Virovitica, što je četvrti rang hrvatskog nogometa.

"Livaja ne smije sunca vidjeti"

Tehničar je utakmicu s Hajdukom najavio videom u kojem glavnu ulogu ima hrvatski komičar Aleksandar Lazić. "Gle kakve kopačke imam, bokčija. Improviziram, Bara, improviziram. Dok ja s tim zamotokultiviram na Starom Bregu... Dok me Splićani vide, samo će se razbježati, a ja direktno u gol", kaže Lazić u najavi.

"Da se dogovorimo za taktiku protiv Hajduka. Igrat ćemo 3-5-4-1", rekao je Lazić pa mu je jedan od suigrača odgovorio kako je to previše igrača. "Pa tko će ti to brojiti? Mi smo slabiji, može nas biti više", odgovorio mu je.

"Ti, ti, ti, ti i vas četvorica čuvate Livaju. Ne da ne smije loptu dobiti nego Livaja ne smije sunca vidjeti. Slavek, dok je gužva, ti se samo sruši u šesnaestercu, sudac će svirati penal, ja sam sve dogovorio s njim, prodavao sam mu odojke. Ali ne u našem šesnaestercu, nego u njihovome", nastavio je.

"Poslije utakmice je fešta. Pazi, grah, domaće kobasice, roštilja, domaćeg gemišta, znaš kakvog. Ekipa, vidimo se u Cvetkovcu. Mali smo, ali smo tehničari. To se tako veli", najavio je Lazić.

Pročitajte više