VIDEO Kreten tukao curu u centru Sarajeva pa dobio batine od bivšeg UFC borca

Foto, Video: Klix.ba

ISPRED poznatog sarajevskog kluba Dorian Gray prije nekoliko dana nadzorne kamere zabilježile su incident kad je jedan muškarac na parkingu najprije vukao za kosu djevojku, a onda ju je nekoliko puta udario. Međutim, odmah je izletio vlasnik kluba i poznati bh MMA borac Denis Stojnić, koji je najprije odvojio muškarca od djevojke, a onda ga je s nekoliko udaraca složio na pod.

Nedugo nakon toga iz objekta su izašli zaposlenici kluba te su razdvojili Stojnića i spomenutog muškarca.

Stojnić je rekao kako je reagirao jer nije mogao nijemo gledati nasilje nad djevojkom, a naročito ne u svom objektu, poručivši da želi da se svi sigurno osjećaju.

"Kada sam vidio videonadzoru Doriana Gra da ogromni muškarac, čak i proporcijama fizički veći od mene, udara žensku osobu šakom u glavu, odmah sam istrčao i tako reagirao da curu zaštitim od nasilnika. Savladao sam ga i na kraju smo djevojku ispratili do taksija, a ona nije željela da ovaj slučaj prijavi policiji. Nažalost, u našoj zemlji je sve više zastupljeno nasilje nad ženama, a moja dužnost kao čovjeka, građanina, pa tek onda vlasnika objekata je da se svi u mojim objektima osjećaju sigurno, a posebno žene jer to su nečija djeca, sestre, majke i slabiji i nježniji su spol", kazao je Stojnić za portal Klix.ba.

Pročitajte više