VIDEO LeBron dvaput poletio kako nijedan čovjek u četrdesetoj ne bi trebao

Foto: Profimedia

LA LAKERSI pobijedili su sinoć Cleveland Cavalierse 116:97, a LeBron James protiv svoje bivše momčadi, u kojoj je u dva navrata proveo ukupno 11 godina, postigao je 24 poena, 12 asistencija i pet skokova.

Kao da su ga Cavsi inspirirali i dali mu dodatnu energiju, pa je u svojoj 40. godini podsjetio na svoje mlađe dane koje je proveo s njima i istaknuo se s nekoliko fantastičnih zakucavanja, u kojima je prezentirao nevjerojatne letačke sposobnosti za čovjeka na pragu petog desetljeća.

Lakersi sve bliže play-offu

U prvom poluvremenu utrčao je u reket i odrazio se gotovo s "tratinčice", isprekidanog polukruga kod linije slobodnih bacanja, i zakucao na alley-oop dodavanje Austina Reavesa, čime je rasplamsao navijače i usmjerio Lakerse prema laganoj pobjedi.

VIDEO: Arena Sport

Kad je sve već bilo odlučeno, LeBron je još jednom počastio navijače letom i zakucavanjem na dodavanje Anthonyja Davisa, koji je uz četiri asistencije imao 22 poena, 13 skokova, šest blokada i tri ukradene lopte. D'Angelo Russell predvodio je strijelce Lakersa s 28 poena, a Darius Garland Clevelandove s 26.

Lakersi su četvrtom uzastopnom pobjedom skočili na osmo mjesto Zapada s omjerom 45-33 i imaju samo utakmicu i pol zaostatka za Phoenixom, koji drži šesto mjesto, posljednje koje direktno vodi u doigravanje.

Pročitajte više