Rukomet

VIDEO Legendarni rukometaš zabio 10 pogodaka pa morao stati na gol. Obranio je zicer

Foto: Profimedia

NESVAKIDAŠNJU situaciju mogli smo vidjeti na utakmici EHF-ove Europske lige, drugog najjačeg klupskog rukometnog natjecanja u Europi. Fuchse Berlin išao je na gostovanje u Švicarsku kod Winterthura uz velike probleme s ozljedama i zarazu koronavirusom. Trener berlinske momčadi Jaron Siewert tako je na raspolaganju imao samo jednog vratara, Dejana Milosavljeva.

Ipak, još veći problem nastao je sredinom drugog poluvremena. Dok se utakmica lomila, srpski vratar zaradio je dvije minute isključenja i tako gurnuo svoj momčad u nezapamćenu situaciju u rukometu - na gol je morao stati igrač. Tu je odgovornost preuzelo legendarno dansko desno krilo, Hans Lindberg (40).

Nenadano stao na gol pa obranio zicer

Izgledalo je to puno bolje nego što se očekivalo. Odmah u prvom napadu Winterthura poslije isključenja Milosavljeva obranio je čisti zicer lijevom krilu Joelu Bramu na ogromno oduševljenje svojih suigrača.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO

Zatim je ipak primio dva gola, no nitko mu to neće zamjeriti jer je ujedno zabio i fantastičnih 10 pogodaka iz isto toliko udaraca te doveo Fuchse do pobjede 30:27. Spomenimo i da je bivši kapetan hrvatske reprezentacije Marko Kopljar zabio jedan gol za momčad iz Berlina.

Pročitajte više