VIDEO Luis Suarez suludim potezom zamalo slomio ruku suparniku. Uletjeli liječnici

Screenshot: Sportklub

MEKSIČKI Monterrey pobijedio je Inter Miami 3:1 u uzvratu četvrtfinala CONCACAF Lige prvaka i tako prošao u iduću fazu s ukupnim rezultatom 5:2. U sastavu poraženog američkog kluba bile su bivše europske, odnosno nekadašnje zvijezde Barcelone - Lionel Messi, Sergio Busquets, Jordi Alba i Luis Suarez.

Upravo je Suarez u 41. minuti, kada je lopta izbijena nakon ubačaja, primio, savinuo i gotovo slomio ruku suparničkog braniča Victora Guzmana. Meksički stoper počeo je urlati te je pao na travnjak i ostao ležati, nakon čega su na teren uletjeli liječnici. VAR nije pregledavao situaciju niti je nekada fantastični urugvajski napadač u tom trenutku dobio žuti karton. Snimku pogledajte OVDJE.

Suarez je početkom 2024. stigao u Inter Miami iz Gremija. Dosad je imao fantastičnu karijeru u kojoj je nastupao za Nacional, Groningen, Ajax, Liverpool, Barcelonu i Atletico Madrid. Osim zbog golova, pamti ga se i zbog suludih poteza, poput onih kada je ugrizao srpskog braniča Branislava Ivanovića te talijanskog braniča Giorgija Chiellinija.

Pročitajte više