VIDEO Mike Tyson gledao meč hrvatske teniske senzacije

Screenshot: Sportklub

UMIROVLJENI boksač Mike Tyson pratio je meč drugog kola Delray Beacha u kojem je hrvatski tenisač Matija Pecotić, inače 784. na ATP ljestvici, izgubio od 55. tenisača svijeta Marcosa Girona sa 6:3, 6:3 u meču dugom sat i 17 minuta. Uz legendarnog Tysona, u publici je među ostalima viđena i američka tenisačica Venus Williams.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SNIMKU MIKEA TYSONA NA MEČU MATIJE PECOTIĆA

Podsjetimo, 33-godišnji Pecotić je velika priča u teniskim kuloarima, a ATP njegovu priču uspoređuje s pričama iz holivudskih filmova. Naime, ima stalan posao u financijama i direktor je u kompaniji koja upravlja portfeljem nekretnina i posluje na 20 tržišta u SAD-u i Kanadi. Riječ je o tvrtki vrijednoj oko četiri milijarde dolara.

Glavni turnir izborio je kroz kvalifikacije, a zatim je pobjedom 4:6, 6:2, 6:2 nakon dva sata i 11 minuta igre nad bivšim osmim, a danas 143. tenisačem svijeta Jackom Sockom postao senzacija. Pecotić je inače rođen u Beogradu, a odrastao je na Malti. Kao junior nikad nije ušao među 1000 najboljih mladih tenisača svijeta. Očekuje se da na novoj ATP ljestvici napreduje za 200-tinjak pozicija.

Pročitajte više