VIDEO Modrić ispisao Realovu povijest, asistirao za gol i dobio ovacije Bernabeua

Foto: Screenshot

REAL MADRID je pobijedio protiv Cadiza 3:0 u 34. kolu La Lige. Madridski klub poveo je golom Brahima Diaza u 51. minuti utakmice 34. kola La Lige. Luka Modrić započeo je susret od prve minute. Upravo je on asistirao Diazu, koji je majstorski pogodio za vodstvo lidera prvenstvene ljestvice i budućeg španjolskog prvaka. Za 2:0 zabio je Jude Bellingham u 68. minuti., a konačnih 3:0 postavio je Joselu u 94. minuti.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO

Prestigao Puškaša

Modrić je u prvom poluvremenu dobio gromoglasne ovacije prepunog Santiaga Bernabeua. Realovi navijači izvikivali su njegovo ime, a on im je zahvalio pljeskom. Uz to, Modrić je postao najstariji Realov igrač u La Ligi. Prestigao je legendarnog Ferenca Puškaša. Modrić je to uspio s 38 godina i 238 dana. Puškaš je dosad držao rekord s 38 godina i 233 dana.

Ne zna se hoće li ostati u Realu

Modrić ima ugovor s Real Madridom samo do kraja aktualne sezone, odnosno do 30. lipnja, a cijelu godinu mediji nagađaju što će se dogoditi nakon toga. Modriću je želja ostati u Realu, spreman je ulaziti s klupe i igrati kad je potrebno, a usput mentorirati mlađe nogometaše. Očekuje se da će uskoro početi pregovore oko produljenja ugovora na još jednu sezonu. 

Želi ga niz klubova

Situaciju s Modrićevim ugovorom prati i niz klubova. Želi ga vratiti Dinamo, ima ponude iz Saudijske Arabije i MLS-a, javio se i slovenski prvak Celje, a sve se glasnije spominje opcija odlaska u Juventus. Talijanski Tuttosport tvrdi da bi Juventus mogao poslati ponudu Modriću ako propadnu njegovi pregovori s Realom

Pročitajte više