Pogledajte kako je tip skuterom uletio na teren. Objašnjeno je što ga je naljutilo

Screenshot: Twitter

UTAKMICA nizozemskih niželigaša Veenhuizena i Vitessea 63 prekinuta je nakon desetak minuta igre jer je na teren uletio muškarac na skuteru. Nizozemski mediji objavili su kako je riječ o lokalnom mještaninu kojeg je naljutilo što su djeca uoči utakmice aktivirala vatromet koji je uplašio njegove konje.

Prvo je razgovarao s domaćim trenerom Marcelom van Veenenom i članom kluba Erikom Schmidtom, nakon čega se skuterom provozao po terenu, pri čemu je stao pokraj igrača Roberta Elzinga, objasnivši i njemu što ga je naljutilo. Predsjednik domaćeg kluba Veenhuizena komentirao je situaciju.

"Poznajemo susjeda. Igrao je u klubu"

"Loše nam ide u prvenstvu, a sada smo igrali protiv posljednjeg kluba lige. Mladići su željeli podržati ekipu, no došlo je do nesretne situacije. Susjed je prošao ispod lanca na mjestu na kojem kosilica ulazi na teren. Naravno da me naživcirala situacija. Ne želimo nikome smetati i moramo paziti na sigurnost svih na terenu.

Da, poznajemo susjeda. Igrao je u našem klubu kad je bio mlad. Odgovorni smo kao vodstvo kluba i žao nam što se ovo dogodilo. No i mladići su željeli dobro", rekao je Kees van der Leest. Veenhuizen je izgubio 1:4 u utakmici koja je bitna za ostanak u osmom rangu nizozemskog nogometa. Prva tri pogotka dobio je do 23. minute.

"Malo je nategnuto, ali možda je sve to utjecalo na koncentraciju. Razgovarat ćemo sa susjedom. I on je reagirao vruće glave, mislim. Želimo biti u dobrim odnosima. Na kraju svega, susjedi smo", poručio je Van der Leest.

Pročitajte više