VIDEO Najluđa rukometna utakmica sezone odigrana je u Srbiji. Trajala je skoro 3 sata

Screenshot: RTS

RUKOMETAŠI Vojvodine posljednjih nekoliko godina dominiraju rukometom u Srbiji. Deset godina zaredom su prvaci, a od posljednjih pet kupova osvojili su četiri. Ono peto, odigrano jučer, iznenađujuće su izgubili od Partizana u jednoj od najluđih rukometnih utakmica godine.

Naime, igrali su na svom terenu u Novom Sadu te nakon 2 sata i 50 minuta, koliko je ukupno trajala utakmica, izgubili 29:28 nakon sedmeraca. Utakmica je zbog gađanja gostujućih navijača pirotehničkim sredstvima bila prekinuta nešto dulje od pola sata pa je zato trajalo skoro tri sata. 

Luda utakmica

Neobična je bila i činjenica da je regularni dio utakmice završio 19:19, a produžetak 24:24, nakon što je Vojvodina vodila 24:22. Sam kraj produžetaka ponudio je dramu kojom je Vojvodina mogla izbjeći sedmerce.

U zadnjim sekundama je Rogan pucao na gol Partizana s polovice terena, Kojadinović je obranio, ali ga je lopta u padu pogodila u nogu te su suci dosudili sedmerac. Vorkapić je pucao za pobjedu, ali je golman obranio i otišlo se u sedmerce. Svi igrači Partizana su pogodili sedmerce, za Vojvodinu je promašio Puhovski. 

Pročitajte više