VIDEO Najskandalozniji ždrijeb u povijesti

TEORIJE ZAVJERE ili one o "toplim kuglicama" prilikom ždrijeba ništa ne znače Nogometnom savezu Luksemburga, koji je postupak izvlačenja parova podigao na novu, neviđenu razinu.

Prilikom ždrijeba izravno prenošenog putem službene Facebook stranice saveza, kojim su se izvlačili parovi niza natjecanja, Kupa rezervnih momčadi, pa ženskog Kupa i Futsal Kupa, došao je red i na ždrijeb Kupa.

Čovjek koji je izvlačio kuglice, inače vlasnik sponzora natjecanja, tada je počeo performans. Vadio je kuglice po volji, miješao ih u ruci, gledao i vraćao u zdjelu. Cijelo vrijeme izgleda kao da traži i opipava neku određenu kuglicu.

Cirkuskoj sceni dodatno pridonosi to što ovaj "Infantino" svoju predstavu izvodi u nekoj birtiji i s kuglicama iz kinder jaja. I što pri tome "pazi" da nitko ne vidi što radi, zaboravljajući (ili možda uopće ne znajući) da je njegov šou u izravnom prijenosu.

Jasno, snimka je postala viralna te izaziva salve smijeha širom svijeta. 

Luksemburški savez na optužbe o skandaloznom ždrijebu odgovara da "mješač" prilikom svoje predstave s kuglicama nijednu nije otvorio. To je istina. Ali tko može jamčiti da kuglice nisu bile nekako obilježene i da on prilikom cijele seanse s njima nije tražio oznake?

Jer zašto bi inače itko ždrijeb radio ovako:

Pročitajte više