Video: Niti Makaranin Bolanča nije izdržao, jedino "poker pravnik" Brunović nastavlja u Varšavi

MAKARANIN Periša Bolanča nije se nažalost uspio pridružiti hrvatskom "poker pravniku" Branimiru Brunoviću koji je jedini od pet hrvatskih predstavnika preživio prvi A dan velikog poker turnira u Varšavi - Unibet Opena.

> Video: Poker pravnik Brunović odličan peti nakon prvog A dana velikog turnira u Varšavi

> Hrvatski poker majstor Periša Bolanča okriva: Smatraju me kriminalcem, a ja sam matematičar!

> Najveći poker majstor u Hrvata otkriva tajnu svog uspjeha: Poker nema veze sa srećom


Bolanča je se dobro držao tijekom jučerašnjeg prvog B dana, no na koncu je ipak kapitulirao pa će u današnji drugi dan ući samo Brunović.

"Niti asevi nisu pomogli"


"Imao sam more aseva", rekao je vidno razočarani Bolanča dok je prepričavao ruku koja ga je dokrajčila.

"Dobro sam se držao, išlo mi je solidno pa sam se nadao da bi mogao izdržati do kraja i plasirati se u 'drugi' krug. Igrao sam dosta ruku, no niti to mi nije pomoglo", objašnjava Bolanča.

"Na kraju su me premjestili za stol gdje su svi igrači imali gomilu čipova što mi je dodatno odmoglo", dodao je hrvatski pokeraš.

Bolanča se na kraju očajnički pokušao poduplati s 5,5 u ruci odigravši "all in" prije "flopa". Dobio je "call" od igrača sa A,Q koji je pogodio flop i izbacio hrvatskog predstavnika.

Brunović: Nastavit ću čvrsto

U današnji dan 2 krenut će 97 igrača od ukupno 400 koliko je bilo na startu ovog prestižnog turnira. Veseli činjenica da je sa 71 600 čipova (startalo se s 20 tisuća) Brunović na odličnom 9. mjestu što će mu dati solidnu podlogu kako bi mogao igrati opušteno u daljnjem dijelu turnira.



"Nemam neku posebnu strategiju u nastavku. Najviše toga će ovisiti o tome za kakav će me stol sjesti. Ovisno o igračima koji će biti sa mnom, odlučit ću se za način igre. Sigurno je da ću nastaviti čvrsto", rekao nam je Brunović čekajući početak današnjeg dana 2.


Od poker celebritija koji su još u turniru ističe se ime Fuata Cana pobjednika posljednjeg u nizu Unibet Opena, odnosno turnira u Pragu. Can je izrazio želju da dođe do velikog podviga i da osvoji svoj drugi uzastopni turnir. Can je završio kao odlični osmi nakon prvog B dana.

Poredak nakon prvog B dana:

1. Andre Dias - 89,000
2. Bjarke Hansen - 85,100
3. Besfort Hani - 79,900
4. Jimmy Jonsson - 79,300
5. Tim Verbon - 75,300
6. Marek Sokol - 70,200
7. Manuel da Silva - 62,600
8. Fuat Can - 62,100
9. Filipe Faria Martins - 56,500
10. Imre Leibold - 54,700
11. Joachim Buch - 52,400

Pročitajte više