VIDEO Odegaard uzeo fotoaparat, a Carragher poludio: Idi u tunel

Foto: EPA, Profimedia

ARSENAL je na stadionu Emirates pobijedio Liverpool u derbiju 23. kola Premier lige. Pogotke za londonsku momčad postigli su Bukayo Saka u 14., Gabriel Martinelli u 67. i Leandro Trossard u 92. minuti, dok je domaći branič Gabriel zabio autogol u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena. Arsenal se ovom pobjedom približio vodećem Liverpoolu na dva boda zaostatka.

Kapetan Arsenala Martin Odegaard (25) slavio je pobjedu na terenu, gdje je iz šale uzeo fotoaparat klupskog fotografa te napravio nekoliko uspomena. Međutim, to se nije svidjelo Jamieju Carragheru (46), umirovljenom braniču Liverpoola, koji danas radi kao stručni komentator i čiji je bivši klub doživio težak poraz.

"Samo idi u taj tunel. Pobijedio si, uzeo tri boda, bio si briljantan. Ponovo si u utrci za naslov, a sad idi u tunel. Ozbiljan sam", rekao je Carragher u studiju Sky Sportsa. Legendarni igrač Liverpoola potom se oglasio na X-u: "Uživajte u pobjedi, ali budite disciplinirani."

VIDEO: Arena Sport

Carragher tvrdi da se šalio

Iako je Carragher dvaput reagirao na Odegaardov potez - prvi put u studiju, drugi put na društvenoj mreži - i za to dobio brojne kritike, kasnije je tvrdio da je sve bila šala povezana s "izjavom" engleskog trenera Neila Warnocka (75).

No, potom se javio i Warnock: "Carra, volim čuti tvoje mišljenje, ali izmisli svoju krilaticu." Carragher je na to dodao emotikone koji se smiju i poželio mu sreću u Aberdeenu, škotskom klubu koji bi Warnock trebao uskoro preuzeti.

Pročitajte više