Video: "Odlazak iz Liverpoola je veliki korak naprijed, a Chelsea plafon nakon kojeg nema više"

"BILO je ovo veoma teških par dana za mene, zbog svega što sam proživio u Liverpoolu, ali sretan sam jer sam napravio veliki korak naprijed u karijeri dolaskom u klub kakav je Chelsea", izjavio je Fernando Torres u intervjuu za stranice svog novog kluba.

> Pogledajte zašto je Chelsea dao 58 milijuna za Torresa: U Liverpoolu im je zabio sedam golova!

Navijačima Liverpoola neće biti drago čuti kako se izravno i neizravno Torres izrazio o sredini u kojoj je proveo tri i pol godine: "U Chelseaju ću igrati na razini na kojoj bih trebao i to je klub za koji će mi biti užitak igrati i u kojemu ću biti motiviran. Pokazat ću da sam dorastao tom izazovu."

Već je uvodna rečenica u intervjuu za Chelseajev site dovoljna da se vidi Torresovo nezadovoljstvo klubom u kojemu za nekoliko godina nije uspio osvojiti nijedan trofej i zbog čega je na kraju jučer i sam podnio službeni, pismeni zahtjev za stavljanjem na transfer listu.


"Tako sam sretan i ponosan što sam napokon u Chelseaju, nakon toliko dana bez odluke", prisnažio je Torres svoje oduševljenje u izjavi za Chelsea TV. S druge strane, njegovo razočaranje Liverpoolom kulminiralo je nakon sedmog mjesta u prvenstvu prošle sezone i propuštanjem Lige prvaka u ovoj:

"Uvijek je teško igrati protiv Chelsea, koji je jedan od najvećih klubova u Europi i želi osvojiti svako natjecanje u kojemu sudjeluje. Nakon Chelseaja nema više na koraka naprijed, to je top level. Kao i svakom nogometašu na svijetu, cilj mi je igrati na toj razini i sada sam konačno tu i veoma sretan."

Pročitajte više