HRVATSKA - MAĐARSKA OD 18:00

VIDEO Ovako smo pratili hrvatske navijače uoči utakmice u Budimpešti

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

HRVATSKA reprezentacija od 18 sati u Budimpešti protiv Mađarske igra susret 2. kola skupine E kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine.

Ako ste u Mađarskoj i bodrite Hrvatsku, šaljite nam svoje fotografije i videa na desk@index.hr ili na stranicu Index Sport Facebook.

Hrvatski navijači okupljaju se u mađarskoj metropoli od jučer poslijepodne, a utakmicu u dobrom raspoloženju čekaju u gradskim kafićima. Groupama Arena, na kojoj se igra utakmica, rasprodana je, a očekuje se da će Hrvatsku bodriti oko 1500 navijača.

U Budimpeštu je došlo puno više navijača nego što je ulaznica pa se brojni navijači po gradu raspituju kako da dođu do njih.

Na Indexu možete uživo pratiti događanja na ulicama Budimpešte koje su preplavili hrvatski navijači.

18:58 Za nekoliko trenutak počinje utakmica koju uživo možete pratiti OVDJE.

17:25 Početak utakmice sve je bliži. Hrvatski navijači već su okupirali gostujuće tribine. Ori se i navijačka pjesma.

17:00 Sat vremena do utakmice. Navijači se polako okupljaju ispred Groupama Arene. Očekuje se njih oko 1500.

16:25 Među navijačima se našao i legendarni hrvatski vaterpolist Dubravko Šimenc koji je objavio sjajan video atmosfere. Opširnije o tome OVDJE.

16:00 Nezaobilazna među navijačima je i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja je dodatno podigla atmosferu među navijačima. Opširnije o tome OVDJE.

15:30 Navijačima se pridružio i Tomislav Bralić, zapjevao s njima i harmonikašu ostavio 50 eura. Opširnije o tome OVDJE.

 

Pročitajte više