VIDEO Ovo je čista čarolija: Pele futsala zabio jedan od najljepših golova ikad

Foto: Screenshot Twitter

ROBINHO ga je zvao učiteljem, a Ronaldinho je rekao da je o nogometu najviše naučio od njega. Snažan utjecaj ostavio je i na Kaku, Neymara i na brojne druge bivše i sadašnje zvijezde brazilskog nogometa. Njegovo ime je Alessandro Rosa Vieira, a u svijetu futsala puno poznatiji je kao Falcao.

Najveći futsal majstor svih vremena, igrač koji je ovom sportu dao dimenziju više i čija je igra bila umjetnost, u listopadu prošle godine u 41. godini konačno je odlučio reći zbogom reprezentaciji Brazila za koju je igrao cijelu vječnost.

U karijeri je s klubovima osvojio sve, s reprezentacijom Brazila harao je svjetskim futsalom, a četiri je puta i službeno biran za najboljeg na svijetu.

Ipak, unatoč svim tim uspjesima, rekordnom broju golova i silnim trofejima koje je osvojio, Falcao će najviše ostati upamćen po načinu na koji je igrao i zabijao. To je bila čista čarolija.

Falcao je danas u mirovini, ali čarolija je ostala. Na jednoj rekreativnoj utakmici odigranoj u Sao Paolu je po tko zna koji put pokazao da je najveći majstor svih vremena.

Pogledajte što je izveo Falcao i uživajte.

Pročitajte više