VIDEO Petarda ozlijedila navijača u Bundesligi. Izbio sukob s redarima

Screenshot: Sportklub

AUGSBURG i Hoffenheim odigrali su 1:1 u 11. kolu Bundeslige. Glavni sudac Felix Brych u 58. minuti prekinuo je susret zbog toga što je petarda ozlijedila navijača Hoffenheima, piše Bild. Drugi navijači su ga ogradili zastavama čekajući pomoć liječnika.

Na gornjoj tribini došlo je i do manjeg sukoba redara i navijača. U prijenosu je viđeno kako su se međusobno naguravali. Utakmica je nastavljena nakon sedam minuta. Što se događalo u tim trenucima pogledajte ovdje.

Kramarić i Beljo ušli u drugom poluvremenu

Wout Weghorst doveo je Hoffenheim u vodstvo u 23. minuti te se s 0:1 otišlo na poluvrijeme. Incidentu na tribinama prethodio je izjednačujući pogodak Ermedina Demirovića u 53. minuti. Pokazalo se kako je to i konačan rezultat.

Nastupila su i dvojica hrvatskih reprezentativaca. Andrej Kramarić, koji se vraća nakon ozljede, ušao je u 70. minuti u igru kod Hoffenheima. Dion Drena Beljo dobio je malo vremena u završnici za Augsburg. Hoffenheim se nalazi na šestom mjestu njemačkog prvenstva s 19 bodova. Augsburg je deseti s 13 bodova.

Pročitajte više