VIDEO Petković je pao, a sudac gledao snimku. Je li Dinamo oštećen u ovoj situaciji?

Screenshot: MAXSport

DINAMO je pogotkom Arijana Ademija pobijedio Osijek (1:0) na Maksimiru u 34. kolu i time dvije utakmice prije kraja osigurao naslov prvaka SuperSport HNL-a. Zagrebačka momčad ima sedam bodova više od Rijeke, koja je u subotu izgubila od Varaždina (3:1) i tako i matematički ostala bez izgleda za titulu.

Međutim, Dinamo je u nekoliko situacija opasno visio protiv Osijeka. Momčad trenera Zorana Zekića odigrala je vrlo dobru utakmicu te je golman Ivan Nevistić morao spašavati Dinamo nakon udaraca Ramona Miereza u sedmoj minuti i Petra Pušića u 55. minuti.

Zekić je bio bijesan zbog dviju situacija za koje je rekao da u njima "nema razlike", a odnose se na prekršaje Dinamova Stefana Ristovskog, koji je dobio žuti karton, i Osijekova Andrea Duartea, koji je dobio direktan crveni karton. O tome smo pisali OVDJE.

 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Petković je pao, a Kolarić odlučio da nema prekršaja.

Glavni sudac utakmice Patrik Kolarić nije samo u tim situacijama morao donijeti odluku, već se istaknula i ona iz 42. minute, koju možete vidjeti iznad. Bruno Petković je primio loptu na desnoj strani i pokušao atraktivnim driblingom proći Domagoja Bukvića, ali je pao u šesnaesterac gostiju. 

Trener Dinama Sergej Jakirović raširio je ruke, Bukvić je odmahnuo da nema prekršaja, a Kolarić je otišao provjeriti snimku na monitor postavljen uz teren. U konačnici je odlučio da nema prekršaja za Dinamo.

Pročitajte više