VIDEO Petković na presici slučajno otkrio taktiku pa nasmijao Jakirovića

Foto: Matija Habljak/Pixsell

RIJEKA i Dinamo u nedjelju u 19:30 na Rujevici igraju veliki derbi 33. kola SuperSport HNL-a. Dinamo dolazi s bodom prednosti i eventualnom pobjedom bi praktički riješio pitanje prvaka. Na press konferenciji uoči utakmice bio je Sergej Jakirović, a nakon dosta vremena pridružio mu se i Bruno Petković.

Najbolji Dinamov igrač ove je sezone u 39 utakmica u svim natjecanjima zabio 17 golova uz devet asistencija, a uz njega je u zadnje vrijeme proigrao i Sandro Kulenović. Dinamov trener nije, naravno, želio otkriti sastav za utakmicu, ali dio taktike slučajno je otkrio upravo Bruno Petković. Novinari su Petkovića pitali o Rijekinoj obrani i kako protiv nje igrati, a Petković je rekao:

"Na početku utakmice ću vidjeti kako su postavljeni i znat ću malo više kako će reagirati na određene moje kretnje. Na temelju toga ću se kretati, a tako i Sandro, tako da ne mogu reći je li mi to bila najteža obrana."

Petković slučajno otkrio taktiku

⚽😁 Pogledajte kako je Bruno Petković slučajno otkrio svog partnera u napadu i nasmijao sve na konferenciji za medije uoči dvoboja protiv Rijeke ➡️ https://tinyurl.com/yc8r8kz8

Posted by HRT Sport on Saturday 4 May 2024

"Ili Brodić?" rekao je Jakirović.

"Pa, Kule će igrati, ne?" odgovorio je Petković i nasmijao sve prisutne, pa i svog trenera.

"Već sam vam previše otkrio, hoćemo sad zamijeniti sve?" upitao je trenera.

Pohvalio Kulenovića

Petković je kasnije nahvalio Sandra Kulenovića, koji se u ovoj polusezoni konačno dokazao u Dinamu. Nakon silnih posudbi i odlazaka iz Dinama priliku mu je dao Jakirović, a Kulenović mu se odužio nekim ključnim golovima.

"I na posudbama je igrao jako dobro, i u Lokomotivi i u Rijeci. Imao je pritisak u Dinamu, a s godinama je vjerojatno puno i naučio. Bilo mu je vjerojatno teže nego meni jer su mene treneri gurali da igram, a on je teško skupljao kontinuitet utakmica. Teško je igrati bez ritma utakmica, nikakav trening to ne može nadomjestiti. To ovako sa strane ne možete razumjeti", rekao je Petković.

Pročitajte više