TRANSFERI

VIDEO Podvala Juventusovog navijača zvijezdi kluba je hit. "Potpiši raskid ugovora"

Foto: EPA/Screenshot (Twitter)

JUVENTUS je započeo s pripremama za novu sezonu, a treninzima Massimiliana Allegrija priključio se i Aaron Ramsey. Otpisani velški veznjak prošlu je polusezonu proveo na posudbi u Rangersima, a prošle je jeseni bio udaljen iz prve momčadi torinskog kluba. Juventus ne računa na Ramseyja i želi se osloboditi njegovog ogromnog ugovora. 

Velški veznjak zarađuje oko osam milijuna eura godišnje, što predstavlja veliki financijski problem talijanskom klubu. Ramsey je često ozlijeđen i to odavno iritira Juventusove fanove. Uoči prvih medicinskih pregleda Juventusovi navijači dočekivali su igrače ispred J-Medicala.

Podvala navijača

Zvijezde su dijelile autograme navijačima, a među igračima je bio i Ramsey, koji je podijelio nekoliko potpisa. Jedan ga je navijač dočekao s papirom na kojem piše "raskid ugovora", a Ramsey je to, neznajući, potpisao.

Ne želi otići

Ramsey je u Juventus došao 2019. po isteku ugovora s Arsenalom i za klub je odigrao 70 utakmica u svim natjecanjima. Nije se uspio nametnuti nakon brojnih ozljeda, a sada u Juventusu nitko ne računa na njega. On, pak, ne želi otići u neki drugi klub jer mu nijedan potencijalni kupac ne želi plaćati koliko i Juventus.

Pročitajte više