NBA

VIDEO Policija se brutalno iživljavala nad NBA zvijezdom, sve zbog pogrešnog parkiranja

Brown u dresu Bucksa Getty Images/Guliver Image

KOŠARKAŠ Milwaukee Bucksa Sterling Brown osjetio je na svojoj koži da ponekad ne pomaže činjenica da igraš u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.

Naime, Brow je u večerašnjim satima odlučio otići do trgovine, a po dolasku se parkirao na mjesto predviđeno za osobe s invaliditetom. Kako se radilo o večernjim satima, košaraš je zaključio da neće nikome smetati njegovo pogrešno parkiranje.

No nije bio u pravu, naletio je na dežurnog policajca koji je odmah pozvao pojačanje. Nekoliko patrola je pristiglo na lice mjesta, a Brown je pokušavao objasniti policajcima o čemu se radi, a ubrzo je završio na podu jer je na njemu bio upotrebljen elektrošoker.

Iako se na snimci jasno vidi da se Brown nije opirao, policija je ipak pretjerano reagirala.

Na licu i tijelu košarkaša nakon nemilog događaja bili su vidljivi ožiljci pa su u klubu dan poslije odmah shvatili da se nešto dogodilo. Brown je odmah sve ispričao čelnicima Bucksa, a u klubu je odlučeno da se priča ne plasira u javnost. No policija je zbog određenih zakona morala objaviti snimke s kamere u noći incidenta, a snimka se ubrzo proširila u svjetskim medijima.

Pročitajte više