VIDEO Prešao u Saudijsku Arabiju u rekordnom transferu pa se rasplakao na oproštaju

Screenshot: Twitter

U PETAK navečer službeno je potvrđen transfer Rubena Nevesa (26) iz Wolvesa u Al Hilal. Saudijski klub za Portugalca je platio odštetu od 55 milijuna eura, što je najveći transfer u povijesti Saudijske Arabije. Neves se od Wolvesa, čiji je bio kapetan, oprostio video-porukom.

"Kakvo nevjerojatno putovanje sam prošao s mnogo nevjerojatnih ljudi na tom putu, od ekonoma do kuhinjskog osoblja, osoblja na terenu do uprave, trenera i pomoćnika i medija, veliko hvala svakoj osobi s kojom sam imao priliku raditi. Način na koji smo surađivali, na koji smo se borili za klub, ono što smo postigli i svi zajednički trenuci su nevjerojatni. Moja supruga i ja nikada nećemo zaboraviti vrijeme koje smo kao obitelj proveli ovdje", pričao je pa se u tom trenutku rasplakao

Neves je za Wolvese igrao od 2017. godine, kada je stigao iz Porta za 17.9 milijuna eura. S Wolvesima je ušao iz druge u prvu englesku ligu, postao i kapetan, a odlazi nakon 253 odigrane utakmice u kojima je zabio 30 golova i skupio 13 asistencija.

Pročitajte više