VIDEO Realov navijač potrčao prema Modriću. Osiguranje ga zakucalo na pod

Foto: Screenshot (Twitter)

BAYERN i Real Madrid sutra od 21 sat u Münchenu igraju prvu utakmicu polufinala Lige prvaka. Realovi igrači doputovali su u München, a ondje je prilikom izlaska iz klupskog autobusa došlo do manjeg incidenta. Brojni fanovi čekali su Realove zvijezde ispred hotela, a jedan od njih uspio se probiti kroz gužvu i nakratko pobjeći osiguranju.

Navijač potrčao prema Modriću pa nastradao

U tom trenutku je iz autobusa izlazio Luka Modrić, prema kojem je navijač trčao. Osiguranje ga je savladalo pa je hrvatski kapetan neometano mogao nastaviti svojim putem. Modrić se kratko zaustavio da vidi što se događa, no policija je na kraju privela mladića i uzela njegove podatke. Ukazana mu je i pomoć jer je doživio lakše ozljede prilikom pada na tlo nakon što je zaustavljen.

Ancelotti hvalio Modrića

Podsjetimo, Real Madrid je u petak upisao novu pobjedu u španjolskom prvenstvu i tako napravio velik korak ka novoj tituli. Pobijedio je Real Sociedad u gostima 1:0, a jedini gol na susretu zabio je Arda Güler u 29. minuti. Luka Modrić igrao je od prve minute, a napustio je teren u 84., kad ga je zamijenio Lucas Vazquez.

O Modrićevoj izvedbi na konferenciji za medije nakon utakmice govorio je Realov trener Carlo Ancelotti. "U posljednjim utakmicama pokazao je optimalnu fizičku spremu. U drugom poluvremenu je vrlo dobro baratao loptom, nakon dobrog pritiska Sociedada u prvom dijelu. Njegovo stanje je spektakularno i jasno je da može igrati u utorak u Münchenu", rekao je Ancelotti.

Pročitajte više