REAL MADRID

VIDEO Realova otpisana zvijezda podivljala zbog Ancelottijeve odluke

Foto: Screenshot (Twitter)

REAL MADRID pobijedio je Mallorcu 4:1 u petom kolu La Lige i došao do maksimalnog učinka u prvenstvu. Gost je poveo golom Vedata Muriqija u 35. minuti, a Federico Valverde izjednačio je u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena. Vinicius Junior zabio je za preokret u 72. minuti, a pogocima Rodryga u 89. te Antonija Rudigera u 93. minuti europski i španjolski prvak zapečatio je sigurne bodove.

Asensio divljao, Ancelotti smiruje situaciju

Utakmicu u Madridu obilježio je i Realov ofenzivac Marco Asensio (26). Naime, Španjolca je trener Carlo Ancelotti poslao na zagrijavanje u drugom poluvremenu. Asensio se nadao minutaži, no s klupe su ulazili Nacho, Modrić, Camavinga i Carvajal. Za Asensija talijanski trener nije pronašao prostora u ovoj utakmici, što je Asensija jako naljutilo.

Asensio je šutnuo bocu s vodom i ljutito sjeo na klupu. "Asensio je ljutit jer ne igra? Slažem se s njim, imat ću to na umu", rekao je Ancelotti novinarima nakon Realove pobjede.

Asensio nije u Ancelottijevim planovima

Ove sezone Asensio ima 17 odigranih minuta kroz dva upisana nastupa za Real. Ancelotti ga ne vidi u užim kombinacijama za prvi sastav. Asensio je htio uoči sezone napustiti Real, no to se nije dogodilo. Sada sjedi na Realovoj klupi pa mu je upitan odlazak na Svjetsko prvenstvo sa Španjolskom u Katar zbog očajne minutaže.

Pročitajte više