VIDEO Ronaldova momčad gubila je do 93. minute. Uslijedio je nevjerojatan preokret

Foto: Profimedia

NEVJEROJATAN preokret izvela je momčad Cristiana Ronalda u utakmici 19. kola prvenstva Saudijske Arabije. Posljednjeplasirana momčad lige Al Batin gostovala je kod vodećeg Al Nassra i do 93. minute vodila 1:0. Uslijedila su tri gola u sučevom produžetku za nastavak sjajnog niza Ronaldovog tima.

Al Batin je prije nekoliko dana napravio promjenu trenera pa ga umjesto Alena Horvata sad vodi Zdravko Logarušić, bivši izbornik Sudana i Zimbabvea. Dobro je sve za njega izgledalo do same završnice utakmice u koju je Al Batin ušao s prednošću 1:0. Uz jedini gol dotad, onaj iz 17. minute koji je postigao Renzo Lopez, sve do 93. minute izgledalo je kao da će Al Nassr pretrpjeti prvi ligaški poraz u sezoni. Onda je uslijedio preokret.

Tri gola u dugom produžetku

Sudac je produžio utakmicu za 12 minuta, što su igrači domaće momčadi iskoristili za tri gola i uvjerljivo slavlje. Ronaldo se nije upisao među strijelce i ostao je na osam golova u sedam prvenstvenih utakmica za vodeću momčad Saudijske Arabije. Zabijali su Abdulrahman Ghareeb u 93., Mohammed al-Fatil u 102. i Mohammed Maran u 104. minuti.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ PREOKRET AL NASSRA

"Uvijek vjerujte do kraja", poručio je na Instagramu nakon utakmice Cristiano Ronaldo.

Pročitajte više