VIDEO Šarić zabio devet poena u pobjedi Golden Statea, Bogdanović nije igrao

Foto: EPA

GOLDEN State Warriorsi su sinoć u gostima s 127:104 nadigrali Philadelphia 76erse, a hrvatski košarkaš Dario Šarić je pobjedi svoje momčadi pridonio s devet koševa. Šarić je odigrao 13:44 minute za Warriorse i uz šut iz igre 3/5 (trice 1/2) stigao do učinka od devet koševa čemu je pridoda tri skoka, dvije asistencije i jednu ukradenu loptu.

Andrew Wiggins je s 21 poenom i 10 skokova bio najbolji pojedinac Warriorsa, a Klay Thompson i Jonathan Kuminga su dodali svaki po 18 poena. Stephen Curry zabio je samo devet koševa za 25 minuta. Oslabljeni Sixersi igrali su bez trenutnog MVP-a Joela Embiida (koljeno) četvrtu utakmicu zaredom. Nicolas Batum (tetiva), Robert Covington (koljeno) i De'Anthony Melton (leđa) također su bili izvan stroja. Ricky Council IV predvodio je Philadelphiju sa 17 poena.

Detroit pobijedio bez Bogdanovića

Detroit Pistonsi su također u gostima sa 133:120 pobijedili Sacramento Kingse. Predvodio ih je Jaden Ivey s učinkom karijere od 37 koševa od čega je 19 zabio u zadnjoj četvrtini. Ivey je upisao još sedam asistencija i šest skokova. Jalen Duren ubacio je 20 poena i 15 skokova za Pistonse

Domantas Sabonis bio je najbolji kod Kingsa s 30 poena, 12 skokova i sedam asistencija. Bila je to tek sedma pobjeda ove sezone za momčad iz Detroita. Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović nije igrao za Detroit.

 

Pročitajte više